SHOW TV´DE İSTİFA GÜNÜ... ÖZKAN´IN ARDINDAN TÜM EKİP İSTİFA EDECEK!

Medyatava hafta sonu medyayayı sarsan özel haberiyle yine gündeme damgasını vurdu. Tuncay Özkan´ın isitasının doğru olup olmadığını merak eden medya üst düzey yöneticileri ve sayısız meslektaşımız Medyatava´nın telefonlarını sürekli çaldırdı. Ama "Medyatava yazmadıysa doğru değildir" sözü bir kez daha kanıtlandı! Medyatava yazdı, yine doğru çıktı. Dün akşam Tuncay Özkan´ın evinde neler konuşuldu, bugün Show TV´de yaşanacak istifa fırtınasından kimler etkilenecek, bu gece Defne Samyeli´nin yerine ana haber bültenini kim sunacak? İşte Medyatava farkıyla bugün Show TV´de yaşanacaklar.

Google Haberlere Abone ol
SHOW TV´DE İSTİFA GÜNÜ... ÖZKAN´IN ARDINDAN TÜM EKİP İSTİFA EDECEK!

Medyatava'nın cumartesi 23.30'da duyurduğu Tuncay Özkan'ın istifa haberi medyaya bomba gibi düştü. Medyada her büyük gelişmeyi, her transferi her büyük istifayı olduğu gibi Tuncay Özkan'ın Show TV'den ayrılmasını da ilk olarak duyuran ve bütün ayrıntılarıyla veren Medyatava, medyanın gündemine yine damgasını vurdu.

Ve bir kez daha "Medyatava yazmadıysa doğru değildir" sözü kanıtlandı. Tuncay Özkan'ın istifasının ardından Özkan, tüm ekibini dün akşam evinde topladı. Ve bütün yöneticilerinin, editörlerinin bugün istifa etmesini istedi. Özkan'ın yöneticilerine "bu kararın tamamen siyasi olduğunu" ve buna tepki olarak herkesin istifa etmesi gerektiğini söylediği belirtiliyor.

Bu nedenle Show TV'de bugün peşpeşe büyük istifaların yaşanması bekleniyor. Başta Sky Türk genel müdürü Kerimcan Kamal, Show TV Haber Müürü Alican Değer olmak üzere haber editörlerinin de istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İstifa edecekler arasında Defne Samyeli de bulunuyor. Bu gece Samyeli'nin yerine ana haber bültenini Serhan Bahçıvan sunacak. Show TV yönetimi ise haber merkezinin boşalmaması için karşı atağa geçti ve istifaları engellemeye çalışıyor. Ancak buna rağmen, Özkan'ın isteği doğrultusunda istifalar bugün peşpeşe yaşanacak.

Medyada yılın bombasını ilk duyuran Medyatava, takibi sürdürecek!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin