Show TV’de 15 gün sürecek büyük operasyon! Kanaldaki yeni yapılanmayı Medyatava açıklıyor.

Show TV’de 29 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 15 Ağustos’a kadar sürmesi beklenen işten çıkartma, görev değişiklikleri, zorunlu izinler, departman kapatmaların yapıldığı/yapılacağı büyük operasyona ilişkin detayları açıklıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Show TV’de 15 gün sürecek büyük operasyon! Kanaldaki yeni yapılanmayı Medyatava açıklıyor.

Show Tvde büyük operasyon devam ediyor. Mepaş Pazarlama departmanı, İç Yapımlar, Haber ve Teknik çalışanları kapsayan büyük operasyon, 200’e yakın çalışanın kanalla yollarının ayrılmasına sebep olacak.



15 Ağustos’a kadar devam edecek olan kanaldaki bu değişiklik, pazarlama işlerine bakan Mepaş Departmanı çalışanlarının Ciner Holding’e geçmesi ile şekillenecek.



Show TV İç Yapımlar bölümü tamamen kaldırılacak. İç Yapımlar ve Haber’de zorunlu izne ayrılanlarla birlikte çalışanların büyük bir kesimi ile yollar ayrılacak. Bu iki departmanda öncelikle en son işe alınan çalışanlardan başlanacak.



Teknik kadro çalışanlarından bir kısmı Sky Turk ihtiyaçlarına göre Sky Turk’e kaydırılacak ve diğer teknik elemanlar ile yollar ayrılacak. 15 Ağustos’a kadar devam etmesi düşünülen bu operasyonu Ciner Grubu İnsan Kaynakları yönetiyor. 15 Ağustos sonrasında kanalda toplamda en fazla 100 çalışanın kalması hedefleniyor.



Show Tv’de ki bu büyük değişiklik sonucunda çalışanların merak ettiği en büyük konu kıdem tazminatları, yıllık izinler, ihbarlar ve işsizlik maaşları. Kanal yönetimi, yollarını ayırdığı her bir çalışana “kanala dava açmama” ön koşulu ile tüm ödemelerini yapacak.



(C) Medyatava Özel - Her hakkı saklıdır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin