Shakira hangi markanın global elçisi oldu?

Dünyaca ünlü şarkıcı, kişisel bakım markasının tanıtım yüzü oldu.

Google Haberlere Abone ol
Shakira hangi markanın global elçisi oldu?

Grammy ödüllü dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Shakira, İpana ile ilk global ortaklık çalışmasını başlattı. İpana, Shakira’yı, markanın yüzü olarak seçti.



Ipana & Oral-B 3 Boyutlu Beyazlık Ailesi’nin global elçisi olarak Shakira, ödüllü ürünlerin yanı sıra yeni ürünlerin lansmanında da yer alacak. Markanın yazılı ve görsel reklamlarında yer alacak, halkla ilişkiler çalışmalarına katılacak ve internet üzerindeki kampanyalarda boy gösterecek olan Sharika ile gerçekleşecek kampanyanın, dünya çapında 2013 sonbaharında başlaması planlanıyor.



Ağız Bakımı Global Pazarlama Direktörü Stephen Squire, Shakira’nın global sözcü olarak yer almasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Ödüllü sanatçı, NBC televizyonundaki The Voice programının yıldızı, hayırsever kişilik, güzellik ikonu ve anne özelliklerini kendisinde toplayan Shakira, günümüz kadınlarının çok boyutluluğunu içinde yaşatırken, göz kamaştırıcı gülümsemesini yüzünden eksik etmiyor. Markamızı Shakira gibi güzel ve güçlü bir kadının temsil edecek olması bizim için bir övünç kaynağıdır” dedi.   



Shakira ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:



“Ipana & Oral-B 3 Boyutlu Beyazlık Ailesi’nin global elçisi olmak beni çok heyecanlandırıyor. Güzel bir gülümsemenin, hayatımızdaki en değerli varlıklardan biri olduğuna inanıyorum. Güzel gülüşler deyince akla ilk gelen marka olan İpana ile çok uyumlu çalışacağımızı hissediyorum. Ortaklığımız kapsamında, kurucusu olduğum Yalınayak Vakfı’nın Kolombiya’daki çocuklar için yapmakta olduğu çalışmalar da yer alacak.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin