Sezen Aksu'dan sosyal medya kullanıcısına ayar!

Pop müziğin usta ismi Sezen Aksu, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen Kardeş Türküler grubunun konserine konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sezen Aksu'dan sosyal medya kullanıcısına ayar!

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen Kardeş Türküler konserine Türkiye pop müziğinin usta ismi Sezan Aksu ve Ermeni asıllı müzisyen Ara Dinkjian konuk oldu. Harbiye Açık Hava Konserleri'nde bu kez Kardeş Türküler sahne aldı.



Sezen Aksu konsere konuk sanatçı olarak katıldı. Konser sırasında bir sosyal medya ağı üzerinden şarkı sözlerini eleştiren bir hayranına cevap veren Sezen Aksu, "Başkalarının özgürlük alanına saygılı, hiçbir şekilde karşısındakinin hayatına ipotek koymayan,burada son derece özgürlükçü bir insan portresi var ancak siz bundan başka bir şey anladıysanız müsaitmişsiniz. Hakikaten hepinizin kendisini gözden geçirmesi gerekiyor,ayrıca ben icazet merkezi miyim yola çıkın deyince koşa koşa çıkacaksınız.Hala aynı fikirdeyim herkes başkalarının yaşam alanına saygı göstermeli, kimse kimsenin hayatı üzerinde ipotek hakkı yok" diye konuştu.



Şarkılarıyla sevenlerini çoşturan Sezen Aksu'ya uduyla Ermeni asıllı müzisyen Ara Dinkjian da eşlik etti.



Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen konser yaklaşık 3 saat sürerken müzik severler keyifli dakikalar yaşadı. Konsere Halkların Demokratik Parisi Eş Başkanı Sebahat Tuncel'in de katıldığı görüldü. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin