Şevval Sam şarkılarla Türkiye turu yapacak

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Sam, 20 Ağustos Salı akşamı BKM organizasyonuyla Denizbank Harbiye Açıkhava’da.

Google Haberlere Abone ol
Şevval Sam şarkılarla Türkiye turu yapacak

Şarkıcı, oyuncu, besteci ve söz yazarı Şevval Sam, 20 Ağustos Salı akşamı BKM organizasyonuyla Denizbank Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak.



Yılın en renkli konserine hazırlandığını söyleyen Sam, dinleyicilerine müzik eşliğinde bir Türkiye turu vaat ediyor. Fasıl eşliğindeki alaturka şarkılarla başlayacak konser, Türk sanat müziğinin en hareketli şarkılarından günümüzün en popüler şarkılarına bağlanacak.



Şevval Sam şarkılarla Türkiye turu yapacak



Son dönemin hit şarkılarından “Felaket”i bir sürprizle söyleyecek olan Şevval Sam, Aşık Veysel’den Livaneli’ye oradan Ahmet Kaya şarkılarına uzanan bir repertuvarla dinleyicilerinin karşısında olacak. Konser boyunca sahneden çok seyircilerin arasında olmayı hedefleyen Şevval Sam, İstanbul’da uzun bir Karadeniz turu da yapacak! Sam, türkülerle pek çok isme selam göndermenin yanı sıra, bazı şarkılarda düdük, zil ve kaşık çalarak orkestraya da eşlik edecek.



Şevval Sam şarkılarla Türkiye turu yapacak - Resim : 2



Şevval Sam, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin de tüm renkleri ve özgün melodileri ile konsere devam edecek. "Gece boyunca oturmak yok" diyen Sam, dinleyicilerini Harbiye Açıkhava’da 5000 kişilik bir halaya davet ediyor.



Şevval Sam şarkılarla Türkiye turu yapacak - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin