Sevilay Yılman'dan ilginç yorum: Nagehan Alçı olmasaydı rekor zor kırılırdı!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Habertürk ekranlarında reyting rekoru kıran Türkiye'nin Nabzı programını soluksuz izlediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yılman'dan ilginç yorum: Nagehan Alçı olmasaydı rekor zor kırılırdı!

Habertürk ekranlarındaki programda Muharrem İnce kadar gazeteci Nagehan Alçı'nın da konuşulduğunu söyleyen Sevilay Yılman, "Zira programı o kadar izlenir ve değerli kılan şey sadece Muharrem İnce’nin olması değildi. Soru ve sorgulama tarzıyla Nagehan’ın programdaki duruşuydu. Ha Nagehan olmasaydı elbette yine izlenirdi program ama onun o gazeteci duruşu olmasaydı böyle bir rekor zor kırılırdı!" ifadelerini kullandı.



İşte Sevilay Yılman'ın yazısındaki o bölüm;



BU REKOR AYNI ZAMANDA BİR ŞEYİN DE İSPATIDIR



CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin katıldığı Habertürk TV yayını bir rekora imza attı. Başta programı muhteşem bir şekilde yöneten arkadaşımız Didem Arslan Yılmaz olmak üzere yayında emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Muhteşem bir yayındı ve ben de sonuna kadar soluksuz izledim.



Bu arada şunu söylemem gerekiyor ki bu program izleyenin neyi, nasıl istediğine net bir gösterge oldu. İzleyicinin, konuk kim olursa olsun her şeyin rahatlıkla sorulabildiği, tartışılabildiği bir ekran görmek istediğine de ispattır bu program.



Her şey soruldu İnce’ye, hem de fazlasıyla, o da kendine has üslubuyla cevap verdi. Bu arada sosyal medyada da yansıması olağanüstüydü. Muharrem İnce kadar konuşulan başka bir şey de soru soran gazeteciler arasındaki arkadaşımız Nagehan Alçı oldu. Kusura bakmasınlar ama iktidar karşıtlarının Nagehan’a duydukları öfkeyi hem çok anlamsız hem de gereksiz buldum. Zira programı o kadar izlenir ve değerli kılan şey sadece Muharrem İnce’nin olması değildi. Soru ve sorgulama tarzıyla Nagehan’ın programdaki duruşuydu. Ha Nagehan olmasaydı elbette yine izlenirdi program ama onun o gazeteci duruşu olmasaydı böyle bir rekor zor kırılırdı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin