Sevil Atasoy ile sır perdesi kalkıyor

'Sevil Atasoy ile People Dergisi Araştırıyor', TLC’de...

Google Haberlere Abone ol
Sevil Atasoy ile sır perdesi kalkıyor

Prof. Dr. Sevil Atasoy, manşetlere konu olan cinayetleri yorumluyor. ‘Sevil Atasoy ile People Dergisi Araştırıyor’, 11 Ekim’den itibaren TLC’de.



Prof. Dr. Sevil Atasoy, TLC’nin sevilen suç ve araştırma programı People Dergisi Araştırıyor'un yeni sezonunda, polis ve People Dergisi muhabirlerinden oluşan ekibe dahil oluyor. Atasoy, adli bilimler ve kriminalistik alanındaki uluslararası tecrübesiyle, programda ele alınan cinayetlere ilişkin uzman yorumlarını paylaşıp, delillere ve olay örgüsüne dair detayları açıklığa kavuşturuyor. Sevil Atasoy ile People Dergisi Araştırıyor, suç davalarının ardındaki yürek burkan hikayeleri ve şok eden gelişmeleri, uzman görüşleri ve tanık röportajlarıyla ekrana taşıyor.



İstanbul Üsküdar Üniversitesi’nde rektör yardımcılığı görevini üstlenen, Adli Bilimler lisans bölüm başkanlığını yürüten ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) üyesi olan Sevil Atasoy, Kanıt adlı programdan sonra ilk defa televizyonda sevenlerinin karşısına çıkacak.



Sevil Atasoy ile sır perdesi kalkıyor


Etiketler Sevil Atasoy TLC
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin