'Sevgili Komşum' beyazperdeye geliyor!

Yapımcılığını TN Yapım Tanay Abbasoğlu’nun, yönetmenliğini ise A. Taner Elhan’ın üstlendiği "Sevgili Komşum" cuma günü vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
'Sevgili Komşum' beyazperdeye geliyor!

Yapımcılığını TN Yapım Tanay Abbasoğlu’nun, yönetmenliğini ise A. Taner Elhan’ın üstlendiği “Sevgili Komşum” seyircinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bir A. Taner Elhan filmi olan film, 19 Ekim’de vizyona girecek.



Filmde apartmanda gıpta edilen bir ilişkinin apar topar hastaneye kaldırılan tarafı Sezin Akbaşoğulları, hastaneden dönünce ev arkadaşlığı yapmaya başladığı Selin Şekerci ile garip bir arkadaşlık ilişkisi kuracak. İki popüler kadın oyuncu, seyirciyi çok şaşırtacak bu arkadaşlıkla beyazperdede olacak.



'Sevgili Komşum' beyazperdeye geliyor!



Çarpıcı komşuluk ilişkileriyle seyirciyi ters köşe yapmaya hazırlanan filmde, iki popüler kadın oyuncu, seyirciyi çok şaşırtacak bu arkadaşlıkla beyazperdede olacak.



Her sahnesi merakla izlenecek “Sevgili Komşum”un iddiali oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap Matyaş, Ozan Bilen ve Ayşen Gruda bulunuyor.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin