Sevgili Geçmiş'te Sezen Aksu sürprizi

Özge Özacar, Sezen Aksu’nun şarkısını seslendirecek.

Google Haberlere Abone ol
Sevgili Geçmiş'te Sezen Aksu sürprizi

Star’da, 25 Ekim Cuma akşamı izleyici ile buluşacak Sevgili Geçmiş’te dizinin genç oyuncularından Özge Özacar, Sezen Aksu’nun eğlenceli şarkısı ’Kız Seni Yerler’ şarkısını seslendirecek.



Sevgili Geçmiş'te Sezen Aksu sürprizi



Dizide en büyük tutkusu albüm yapmak olan ‘Azra Yılmaz’ karakterine hayat veren Özge Özacar, Sezen Aksu performansı ile ekran başındakileri mest edecek.



Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı 'Sevgili Geçmiş' soluk soluğa izlenecek hikayesi ile Star ekranlarında seyirci ile buluşacak.



Sevgili Geçmiş'te Sezen Aksu sürprizi - Resim : 2



Birbirinden habersiz üç kardeşin etkileyici ve sürükleyici hikayesini anlatan “Sevgili Geçmiş” üç kadının gerçeklere giden yolda karşılarına çıkan zorlukları konu ediniyor.



“Sevgili Geçmiş”in senaryosunu Funda Alp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut oturuyor.



Üç kız kardeş ve sakladıkları büyük sır!



Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.



Sevgili Geçmiş'te Sezen Aksu sürprizi - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin