Sevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaraları

Star'ın yeni dizisi Sevgili Geçmiş, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaraları

Star'da ekrana gelecek, Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un oyuncu kadrosunda yer aldığı, Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri İzmir’in şirin ilçesi Urla’da yapılıyor.



"Sevgili Geçmiş dizisinden kareler" Galerisine Göz At



Uçsuz bucaksız üzüm bağlarının olduğu Urla’da devam eden çekimlerde Sevda Erginci, Melis Sezen, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar hem çalışıyor hem de keyifli anlar geçiriyor.



Gizemli bir mektup, birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeşi, aralarından birinin düğününde buluşturur. Biri müzisyen, biri doktor, bir diğeriyse üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den bir daha çıkamaz ve birlikte yaşamaya mecbur kalır.



Çarpıcı hikayesi ve iddialı kadrosuyla “Sevgili Geçmiş” yakında Star’da başlıyor.



Sevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaralarıSevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaraları - Resim : 2Sevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaraları - Resim : 3Sevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaraları - Resim : 4Sevgili Geçmiş oyuncularından eğlenceli set manzaraları - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin