'Sevdalım Hayat Okuma Atölyesi' Zülfü Livaneli etkinliği düzenliyor

Sevdalım Hayat Okuma Atölyesi, çalışmalarına başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Sevdalım Hayat Okuma Atölyesi' Zülfü Livaneli etkinliği düzenliyor

Katılımcılar, listedeki ilk kitap olan Livaneli’nin Huzursuzluk romanını okudukları günler boyunca, birbirleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Okumayı tamamladıktan sonra ise “Atölye Çalışmaları” bölümündeki formu doldurarak kitabın teması, konusu, anlatımı hakkında fikirlerini belirttiler. Özellikle formun “Çağrışım” başlığı altında, okudukları kitabın kendi hayatlarında ve toplumsal konularda nelere karşılık geldiği konusunda düşünceler dile getirdiler.



Ayrıca, bu kitap için belirlenmiş olan 31 Ekim tarihinde, bir online foruma katıldılar.



Gazetemize açıklamada bulunan Sevdalım Hayat Portalı yöneticisi Durmuş Cevlan, “Bildiğimiz kadarıyla, bu, ülkedeki ilk online okuma atölyesi” dedi ve ilk kitaba özgü bir “yazarla buluşma” etkinliği yapacakları bilgisini verdi.



“4 Kasım Cumartesi günü, İstanbul - Zorlu Center Eataly 2. Kat Etkinlik Alanı’nda buluşacağız. Okuma atölyemize üye olmayan ama katılmak isteyen okurları da bekleriz” diyen Cevlan şu açıklamada bulundu: “Etkinlik programımızda yazarlarımızın konuşması, sunumu ve Livaneli ile söyleşi var. Belki de en güzeli, okuma atölyesi katılımcıları adına, okurlarımızdan 3 kişi de konuşma yapacak.”



Cevlan, Sevdalım Hayat Okuma Atölyesi’nin asıl etkinlik alanının internet sayfaları olacağını vurguladı ve “Okuma atölyesine katılımlar devam ediyor. Hem Livaneli etkinliğine hem atölye sayfalarımıza bekliyoruz.” diye ekledi.



Etkinlik programı ve atölye çalışmaları hakkında daha ayrıntılı bilgilere Sevdalım Hayat sayfalarından ulaşabilişiniz.


Etiketler zülfü livaneli
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin