Set kavgası Selen Soyder'i işinden mi etti?

'Hangimiz Sevmedik' dizisinin setinde yaşanan kavganın yankıları sürüyor...

Google Haberlere Abone ol
Set kavgası Selen Soyder'i işinden mi etti?

Unutulmaz Yeşilçam klasiği "Neşeli Günler"in devamı olarak çekilen "Hangimiz Sevmedik" dizisinin setinde yaşanan kavga günlerdir magazin dünyasının gündeminde...



BSK Yapım imzalı dizinin çekimlerinde iddiaya göre başrol oyuncuları Selen Soder ile Can Yaman arasında yaşanan ağız dalaşı kısa sürede üyümüş, bardaklar havada uçuşmuştu. Olayı araya giren yönetmen Metin Balekoğlu'nun sakinleştirdiği gündeme gelmişti. Daha sonraki günlerde ise yaşanan kavga sırasında çok öfkelenen Can Yaman'dan korktuğunu söyleyen Selen Soyder, sete korumayla gitmeye başlamıştı.



Aynı zamanda avukat olan kavganın taraflarından Can Yaman ise yakınlarına "Selen'in oynadığı ve ortalığı karıştırmadığı dizi mi var?" diyerek kavgayı kendisinin değil de Selen Soyder'in çıkardığını öne sürmüştü. Son olarak Selen Soyder, bağlı bulunduğu oyunculuk ajansı vasıtasıyla yazılı bir açıklama yapmış ve Can Yaman'ı kontrolsüz ve saldırgan olmakla suçlayarak olayı yargıya taşıdığını açıklamıştı.



Son gelen haberlere göre Soyder'in sözleşmesinde yer alan maddeyi ihlal ederek dizide yaşanan olay hakkında yapımcısının onayı olmadan açıklama yapması bardağı taşıran son damla oldu. Yapımcının Selen Soyder'le yollarını ayırmaya hazırlandığı ve bunu yazılı bir açıklamayla duyuracağı öğrenildi.



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin