Serenay Sarıkaya: O dizide oynamak isterdim!

Ünlü oyuncu marka yüzü olduğu firmanın tanıtım toplantısında soruları yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya: O dizide oynamak isterdim!

Serenay Sarıkaya, marka yüzü olduğu Head&Shoulders’ın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısına katıldı. Ortaköy Feriye Palas’taki tanıtımda yeni saç stiliyle dikkat çeken oyuncu, lansman sonrası soruları yanıtladı.



Sarıkaya, izleyicinin kendisini en çok Barış Arduç’la aynı projede görmek istediğini gösteren anket sonuçları hatırlatılınca, “Barış’la oynamak isterim tabii, neden olmasın?” dedi. Son dönemde “Vatanım Sensin” dizisinin sıkı takipçisi olduğunu sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, “Özellikle ‘Vatanım Sensin’e bayılıyorum, onda oynamak isterdim”, rol alacağı internet dizisiyle ilgili ise şunları söyledi: “Gerçekten hikayesi beni çok etkilediği için bu projede olmak istedim. Bir risk almak istedik.



Serenay Sarıkaya, “Rol için saçlarınızdan vazgeçer misiniz?” sorusuna da tereddüt etmeden yanıt verdi: “Çok güzel bir rol, iddialı bir iş ve güvendiğim bir yönetmen olursa, neden olmasın? Bunlar zaten yapılması gereken şeyler. Değişim, bizim işimize yarıyor. Oyuncu dediğin, böyle riskler alabilmeli.



Serenay Sarıkaya: O dizide oynamak isterdim!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin