Serenay Sarıkaya Fi'de en az 7 bölüm oynayacak! Peki neden?

Güzel oyuncu, Fi'de 4 değil, en az 7 bölüm oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya Fi'de en az 7 bölüm oynayacak! Peki neden?

Azra Kohen'in aynı adlı kitabından Nükhet Bıçakçı tarafindan senaryolaştırılan Fi dizisi haziranda 12. bölümde sezon finali yapmıştı.



Puhu TV'nin internette büyük ilgiyle izlenen dizisinin yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlayacak. Dizinin yeni bölümleri çekilmeden Serenay Sarıkaya'nın oynayacağı bölüm sayısı tartışma konusu oldu. Kitabın bir bölümünde Sarıkaya'nın hayat verdiği Duru, yurtdışına kaçtığı için dizide de bu nedenle oynayacağı bölüm sayısının sadece 4 olduğu öne sürüldü.



Ancak sezon hikayesi geçen günlerde tamamlanan dizide Serenay Sarıkaya'nın 4 değil, en az 7 bölüm oynayacağı ortaya çıktı. Bu konudaki son karar ise önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda netlik kazanacak. Serenay Sarıkaya, ya minumum 7 bölüm ya da kalan 14 bölümün tamamında oynayacak.



Öte yandan yeni bölümlerde 'Bilge' rolüne hayat veren Büşra Develi'nin karakteri öne çıkacak. Bilge, Duru'nun yurtdışına kaçmasının ardından bunalıma giren Can Manay'la evlenip hamile kalacak ve işler iyice karışacak. Dizinin yeni sezondaki en ilginç detaylarından biri de Can Manay'ı canlandıran Ozan Güven'in yurtdışında kendisi için hazırlanan özel perukla oynayacak olması...



Arif V 216'nın çekimlerinde Robot 216 rolü için saçlarını kazıtan oyuncu, film çekimleri biter bitmez diziye başlayacağı için Fi'de perukla kamera karşısına geçmek zorunda kalacak. Dizinin yönetmeni Mert Baykal da, Kardeşim Benim 2 filminin çekimlerini tamamlayıp bayram sonrası Fi'nin setine geçecek.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin