Serenay Sarıkaya bu yaz film çekecek mi?

Ünlü oyuncunun bu yaz tatilinde sinema filmi çekeceği konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya bu yaz film çekecek mi?

12'nci bölümde sezon finali yapan Fi dizisinde canlandırdığı Duru karakteriyle beğeni toplayan Serenay Sarıkaya'nın bu yaz tatilinde sinema filmi çekeceği konuşuluyordu.



Nejat İşler'le başrol oynadığı 21 Ekim 2016'da gösterime giren son ffilmi "İkimizin Yerine", 1 milyon 373 bin seyirciye ulaşan oyuncunun, bu kez nasıl bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacağı ve filmde sevgilisi Kerem Bürsin'le birlikte rol alıp almayacağı merak konusu olmuştu.



Çok sayıda teklif alan Sarıkaya'nın bu yaz film çekmek için zamanlamasının uymadığı öğrenildi. "Fi" dizisinin setinde üst üste iki kez sakatlanan Serenay Sarıkaya, önce sevgilisi Kerem Bürsin'in doğum gününde daha sonra ise Bebek'te alışveriş yaparken dizindeki yürümesine yardımcı olan özel destekle objektiflere takılmıştı.



25 yaşındaki oyuncu, ağustos sonundaki dizi çekimleri öncesi sevgilisiyle tatil yapmayı planlıyor. Serenay Sarıkaya, tatile çıkmak için de Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in 29 Haziran'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenecek görkemli düğün törenini bekliyor. Çift, düğüne katıldıktan sonra temmuz başında baş başa tatile çıkacak.



"Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisi 20. bölümde final yapan Kerem Bürsin, hikayesini Sinem Kobal'ın bulduğu BKM için çekilmesi planlanan sinema filmi için teklif almıştı. Kerem Bürsin'in daha önce "Şeref Meselesi" dizisinde beraber çalıştığı Altan Dönmez'in yöneteceği film için şu günlerde senaryonun bitmesi bekleniyor. Eğer senaryo gecikirse yönetmen Altan Dönmez Kenan İmirzalıoğlu'nun "Fatih" dizisini yeni sezonda yöneteceği için film askıya alınacak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Serenay Sarıkaya bu yaz film çekecek mi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin