Seren Serengil'den flaş Beren Saat - Kenan Doğulu iddiası!

Serengil, YouTube kanalında gündem olacak açıklamalara imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Seren Serengil'den flaş Beren Saat - Kenan Doğulu iddiası!

YouTube kanalında gündem olacak açıklamalara imza atan Seren Serengil, boşanacağı konuşulan Beren SaatKenan Doğulu çifti hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.



Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, son dönemde "evlilikleri bitme aşamasında olduğu" haberleriyle gündemden düşmeyen Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun boşanma aşamasına gelmelerindeki sebebi açıkladı. Serengil, ünlü çiftin ailevi nedenden dolayı boşanma aşamasına geldiğini iddia etti.



'Gelini olarak görmedi'



Seren Serengil, Kenan Doğulu'nun annesinin hiçbir zaman Beren Saat'i gelini olarak kabul etmediğini söyledi. Serengil, Kenan Doğulu'ya seslendi:



"Kenan'a bugün çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Hayatta herkesi mutlu edemezsin. Ya sen mutlu olacaksın herkes olmayacak ya da herkes mutlu olacak sen olmayacaksın. Bunun seçimini yapmak zorundasın.



Senin ailen Beren. Senin annen kardeşlerin onları gör, ama birbirlerine kötülük yapmasına izin verme veya onu ezdirme."



'Beren evliliğin başından beri mutsuz'



"Bence Beren ailesel mevzulardan dolayı çok mutsuz. Evliliğin başından beri çok mutsuz. Bence Kenan yumuşak bir yapıya sahip olduğu için bir çözüm bulamadı. Bu tamamıyla benim düşüncem, doğru da olmayabilir."



Tartışma yaşamışlardı



Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu ile bir dönem tatsızlık yaşamış, ardından sosyal medya hesaplarından takipten çıkarmıştı.



2014 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturan Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin, boşanmak için mahkemeye başvurduğu konuşuluyor.



'28 Mart'ta boşanacaklar' iddiası



Beren Saat ile Kenan Doğulu, 28 Mart Perşembe günü anlaşmalı olarak boşanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin