Seren Serengil benzerini bulunca…

Bir televizyon kanalında sunduğu magazin programıyla beğeni kazanan Seren Serengil, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Seren Serengil benzerini bulunca…

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programını Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunan Seren Serengil şimdilerde hem işte hem de aşk hayatında kazanıyor. Bir yandan mayo ve bikini tasarımları yapan Seren Serengil bir yandan da Pendik’te bulunan bir inşaatın iç tasarım işini üstlenmiş durumda. Serengil böylesine yoğun bir tempoda koşturmasına rağmen sosyal medya hesabını son derece aktif olarak kullanıyor ve son derece keyifli içerikler paylaşıyor.



Serengil’in son paylaşımı kendisine çok benzeyen Arap şarkıcı Hind Al-Bahraineya’nın fotoğrafı oldu. Seren Serengil bu kareyi: Bu da Arap dünyasının Seren Serengil’i… Saç rengi bir tık daha açık olsa cuk olacak. Bir de benim burun miniktir. Bir tık da oraya dokunuş… Al sana Habibi Seren… Burada alışığım bu taklitlere de ama güzel olmuş. Başarılı bir replica! Cengiz yazın program yapmak istiyorsun ya aklıma cin fikirler geliyor şu an. Hem ne güzel seni anlamaz ne dersen Arapça cevap verir” notuyla paylaştı.



Seren Serengil benzerini bulunca…


Etiketler seren serengil
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin