Serdar Ortaç ve İbrahim Tatlıses'ten sonra bir şarkıcıdan daha Ahmet Kaya isyanı!

Magazin Gazetecileri Derneği gecesine katılmadığını belirten şarkıcı tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ortaç ve İbrahim Tatlıses'ten sonra bir şarkıcıdan daha Ahmet Kaya isyanı!

Özcan Deniz, 12 Şubat 1999'da Ahmet Kaya'ya çatallı saldırının yapıldığı Magazin Gazetecileri Derneği gecesine katılmadığı ve orada olmasına rağmen geceye katılmış gibi gösterilmesine tepki gösterdi.



Serdar Ortaç ve İbrahim Tatlıses’ten sonra Özcan Deniz de 1999 yılında düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği gecesine katılmadığını twitter sayfasından takipçileriyle paylaştı. Deniz, o gece orada olmadığını belirterek, "Ahmet Kaya’nın linç edildiği utanç gecesinde olmadığımı 15 yıldır ifade etmeye çalıştım. Sonrasında Ahmet Kaya’yı arayıp üzüntümü de dile getirdim. Üzgünüm ki her yıl benim de orada olduğuma dair yazılar yazılmakta. Bu yüzden açıklama gereği duydum. Kınanmam bu güne ait bir kınama değil. Diyarbakır’da yıllar önce verdiğim dev nevroz konserinde de, Yusuf Hayaloğlu albümüne verdiğim destek zamanında da bunu hep dile getirdim. İnşallah bu son olur ve bir daha bunu açıklama gereği duymam" dedi.



Tatlıses Ahmet Kaya’ya çatal atıldığı gece orada olmadığını ve Maksim Gazinosu'nda sahne aldığını açıklamıştı. Serdar Ortaç ise takipçilerine twitter hesabından o geceye dair fotoğraf paylaşıp o geceye katılmadığını birçok kez yazmıştı. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin