Şenol Güneş hangi gazeteciyi Yıldırım Demirören'e şikayet etti?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş hangi gazeteciyi Yıldırım Demirören'e şikayet etti?

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş dikkat çeken ifadeler kullandı.



Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Demirören Medya Holding'in başındaki isim olan Yıldırım Demirören ile görüştüğü iddialarını kabul etti.



Şenol Güneş, “Dedikodu yapmayı çok seviyoruz. İbrahim Seten ile ilgili gittim. Yazılan şeylerle ilgili. Gidip konuşmak istedim. Gittim konuştum” ifadelerini kullandı.



Milli takım ile ilgili çıkan iddialar hakkında da konuşan Şenol Güneş, “Ben Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm. Yıldırım Demirören’in yanına gitsem ne olur, gitmesem ne olur... Dedikodu yapmayı çok seviyoruz. İbrahim Seten ile ilgili gittim. Yazılan şeylerle ilgili. Gidip konuşmak istedim. Gittim konuştum. Ben Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm, karşınıza geldim oraya mı transfer oluyorum yani? Benim mukavelem devam ediyor. Göndermezlerse, gitmem. Ben gittim görüştüm zaten daha önce. Olmayacağını da söyledim. Bugün olur, yarın olur. Bunları bilemiyoruz. Ama ben Beşiktaş’ta çalışıyorum ve katkı yapmaya çalışıyorum. Kaldığım her gün için bunu yapacağım. Taraftarları mutlu etmek istiyorum. Durumumuzdan memnun değiliz. Herkes kendi oyununu iyi oynayacak ve vicdanen rahat olacağız” ifadelerini kullandı.



O haberin konusu neydi?



Peki Şenol Güneş'in, İbrahim Seten'le ilgili olarak TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le konuştuğu haberin konusu neydi? Hatırlanacağı üzere Ekim ayında Vatan gazetesinde Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Tolgay Arslan'la birlikte Şenol Güneş'in sözleşmelerini TL'ye çevirmeyi kabul etmediği, buna itiraz eden önemli ismin Şenol Güneş olduğu iddia edilmişti.



Şenol Güneş hangi gazeteciyi Yıldırım Demirören'e şikayet etti?Şenol Güneş hangi gazeteciyi Yıldırım Demirören'e şikayet etti? - Resim : 2



Beşiktaş kulübünün o dönemde resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:



"Dün; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız hakkında bazı televizyon programlarında ödemeler ve sözleşmelerle ilgili yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı açıklamamızın ardından, bugün, gazetelerde Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan ile ilgili iddialara yer verilmiştir. Bu iddiaların doğru olmadığını tekrar eder, taraftarlarımızın Lig ve Avrupa'daki önemli maçlarımız öncesinde basın yayın organlarında yer alan bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz." 



İbrahim Seten'den yanıt



İbrahim Seten ise twitter hesabından, "Korkarım benden başka bahane bulamamış." paylaşımını yaptı.



Şenol Güneş hangi gazeteciyi Yıldırım Demirören'e şikayet etti? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin