'Senaryo bittiğinde gözyaşlarına boğuldum'

Farah Zeynep Abdullah, 'Şampiyon' filmindeki rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Senaryo bittiğinde gözyaşlarına boğuldum'

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı ‘Şampiyon’ filminin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, rolüne nasıl hazırlandığını ve çekim sürecini anlattı.



Filmde, Bold Pilot’un sahibi Atman Ailesi'nin kızı Begüm Atman’ı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, senaryoyla ilk buluştuğu anı ve sonrasını “Okumaya başlayınca kalbim daha hızlı atmaya başladı. Hatta sona yaklaştığımı fark edince durdum, ağlıyordum. Çok sevdiğiniz bir kitabın sonuna gelince, o kitabın bitmesini istemezsiniz” sözleriyle anlattı.



'Senaryo bittiğinde gözyaşlarına boğuldum'



‘Şampiyon’ filminin yaşanmış gerçek bir hikaye olmasının kendisini çok etkilediğini ve çekimler sırasında atlarla arasında özel bir bağ kurduğunu söyleyen Farah Zeynep Abdullah, “Bold Pilot, Begüm Atman’ın en yakın arkadaşı. Aralarında inanılmaz bir bağ var ve bu bağı göstermemiz için birbirimizle çok zaman geçirdik, güven sağladık. İlk defa ona sarıldığım anı hiç unutmayacağım. Hep yapmak istediğim bir şeydi ve o kocaman atın küçük bir çocuğa dönüştüğünü görmek eşsiz bir histi”, dedi.



'Senaryo bittiğinde gözyaşlarına boğuldum' - Resim : 2



Farah Zeynep Abdullah, “İlk sahnemi çekecektim ve çok heyecanlıydım. Atman ailesi sete geldi. Begüm Atman’ın ailesiyle önceden tanışmamıştım. Sahneden önce de tanışmak isteyip istemediğimden emin değildim. Çekiniyordum. Onlar için dünyalar kadar değerli bir insanı oynadığım için yanlış bir şey yapmaktan korkuyordum. Çekine çekine yanlarına gittim. O kadar tatlılardı ki.. Sarıldık. Ve bana Begüm’ü başından beri hep senin oynamanı istedik dediler... Dünyalar benim olmuştu. İlk sahneme başlamadan önce sanırım duyabileceğim en güzel şeydi” diyerek çekimler sırasında yaşadığı en unutulmaz anı anlattı.



'Senaryo bittiğinde gözyaşlarına boğuldum' - Resim : 3



Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destek verdiği “Şampiyon” filminin basın sponsorluğunu Kral FM üstleniyor. Efsane yarış atı Bold Pilot’un büyük başarısı ve jokeyi Halis Karataş ile eşi Begüm Atman’ın büyük aşkının anlatıldığı ‘Şampiyon’ filmi 7 Aralık’ta vizyonda.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin