Selvi'den Milli Gazete'ye 'Erbakan' sorusu

Yeni Şafak yazarı, bugünkü köşesine Milli Gazete'yi taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Selvi'den Milli Gazete'ye 'Erbakan' sorusu

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın dinlendiğini bugünkü köşesine taşıdı ve Erbakan'a yakınlığıyla bilinen Milli Gazete'ye eleştiriler yöneltti.



Selvi, gazete için "Erbakan'ın gazetesi olmakla övünen Milli Gazete bir kez olsun hayatı boyunca meşru mücadelenin dışına çıkmamış ve bu ülkeye büyük hizmetler etmiş olan Erbakan'ı bir terör örgütü üyesi olma iddiasıyla niye dinlediniz demedi. Milli Gazete'de ne bir haber girdi ne de bir köşe yazarı Erbakan'ın hukukunu koruyan yazı yazdı" ifadelerini kullandı.



Selvi'nin köşe yazısı şöyle:



Hani Erbakan dinlenmemişti?



Emniyet İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Sadettin Akgüç, 9 Temmuz 2009 tarihinde Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dinleme talebinde bulunuyor.



İstihbarat Müdürü'nün talebi aynı gün Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Süleyman İnce tarafından kabul ediliyor.



Çünkü iddialar çok önemli.



İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Gaffar Okkan suikastinden giriyor, Keko kod adlı örgüt önde gelenine kadar uzanıp, Huvzullah Gültekin'e kadar geliyor.



Bir istihbaratçı titizliği ile Hizbullah'ın kanlı eylemlerini sıralıyor, örgütün yeni eylemlerinin engellenebilmesi için telefonların dinlenilmesine, sinyal bilgilerinin takibine ihtiyaç olduğunu belirtip, terörle mücadele kapsamında dinleme izni verilmesini talep ediyor.



Yazının tamamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin