Seksenler kadrosuna hangi sevilen oyuncu katıldı?

Sevilen dizi, iki yıllık aranın ardından ekranlara döndü.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler kadrosuna hangi sevilen oyuncu katıldı?

Yayınlandığı andan itibaren büyük beğeniyle izlenen Seksenler dizisi, final yapmasının ardından, iki yıl sonra tekrar ekranlara dönüş yaptı. Sevilen diziye başarılı oyuncu Erdem Baş dahil oldu.



TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve iki sezon reytinglerde yüz güldüren dönme dizisi Seksenler, uzun bir aradan sonra tekrar dönüş yaptı. Oyuncu kadrosunun genel hatlarıyla aynı kaldığı diziye, yeni bir isim dahil oldu.



Diziye yeni isim



Hafta içi her gün saat 17:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisine usta oyuncu Erdem Baş dahil oldu. Erdem Baş, önümüzdeki bölümlerde ekran başındakilerin karşısına çıkacak.



Hangi karakteri oynayacağı merak konusu oldu



Zor Baba, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar gibi başarılı dizilerde oynayan Baş'ın, Seksenler dizisinde hangi karaktere hayat vereceği ise merak konusu oldu.



Seksenler kadrosuna hangi sevilen oyuncu katıldı?



Ergun Plak dönecek mi?



Öte yandan Butik Ali, Nevzat ve Sami izleyiciler tarafından sevilen karakterlerin ön plana çıktığı dizide, en çok sevilen karakterlerinden biri olan Ergun Plak'ın da nerede olduğu merak edildi. Hatırlanabileceği gibi dizinin önceki yayınlanan sezonunda Ergun Plak eşyalarını toplayıp yurt dışına gitme kararı almıştı.



Yayınlanan son bölümde kahvenin yanındaki büyük iş yerinin kimin olduğu sorularının sorulması ardından buranın Ergun Plak'ın olduğu tahmin edilmeye başlandı.



Seksenler kadrosuna hangi sevilen oyuncu katıldı? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin