Sedat Ergin: Yasa dışı dinlenen gazeteciler arasında benim de ismim var

Hürriyet yazarı, siyasilerin ve gazetecilerin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili iddianameyi okurken bir sürprizle karşılaştığını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Ergin: Yasa dışı dinlenen gazeteciler arasında benim de ismim var

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Sedat Ergin, CHP'nin eski lideri Deniz Baykal, MHP yöneticileri ve çok sayıda gazetecinin yasa dışı yollarla dinlenerek mağdur edilmesine ilişkin ihlalleri konu alan son iddianameyi okurken, dinlenen kişiler arasında kendi ismiyle de karşılaştığını belirtti.



Ergin, bugünkü yazısında yasa dışı dinlenen kişiler arasında kendi ismiyle nasıl karşılaştığını ise böyle anlattı:



"CHP’nin bir önceki Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin yasadışı dinleme ve görüntüleme yöntemleriyle mağdur edilmesine ilişkin ihlalleri konu alan son iddianameyi okurken beni bekleyen sürprizden haberdar değildim.



Başka insanların özel hayatlarının dokunulmazlığına nasıl müdahale edildiğini okurken yasadışı dinlemeler faslında hedef kişiler arasında birden kendi adım karşıma çıktı.



Adım, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanlığı bünyesi içindeki Fetullahçı organizasyonun bir üyesinin itirafları içinde gündeme geliyor."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin