Seda Sayan'ın programı neden yayınlanmadı?

Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programı bugün yayınlanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Seda Sayan'ın programı neden yayınlanmadı?

Sada Sayan'ın Uğur Arslan'la sunduğu programın formatı değişmiş ve Sayan yoluna tek başına devam etme kararı almıştı. Eski formattan farklı olarak Seda Sayan'ın programında artık magazin ağırlıklı konular konuşuluyordu. Özgür Aras ve Sinem Yıldız'ın yorumcu olduğu program bugün yayınlanmadı.



Posta'da yer alan habere göre; Show TV'de Seda Sayan hafta içi her gün magazin ağırlıklı programını sunmaya başladı.16.00'da başlayan ve ana habere kadar devam eden program bugün ekrana gelmedi.



RTÜK'ten ceza!



Seda Sayan'ın programının yayınlanmamasının nedeni ceza almış olması. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından verilen cezaya göre Seda Sayan'ın programı bir süre daha yayınlanmayacak.



Kanalı açanlar Gönül Sultanları adlı belgesel ve şu yazıyla karşılaşıyor:



"Bu program, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun 24.11.2017 tarih ve 2017/47 sayılı toplantısında alınan  11 nolu kararı uyarınca, kuruluşumuzun   2, 3,7, 10 ve 14 Kasım 2017 tarihlerinde saat 15.30'da yayınladığı Seda ve Uğur'la adlı programda 6112 sayılı kanunun 8. maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde yer alan, Yer hizmetleri; ''Toplumun milli ve manevi değerlerine genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesinde aykırı olamaz'' ikesinisin ihlali nedeniyle idari tedbir uygulanması sonucu yayını durdurulan program yerine yayınlanmaktadır."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin