SEDA SAYAN'DAN TRT'YE İHTARNAME

TRT’ye yaptığı röportajda eski aşkları ile ilgili soruların olduğu bölümün yayınlanmasını istemeyen Seda Sayan, kuruma ihtarname gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
SEDA SAYAN'DAN TRT'YE İHTARNAME

Seda Sayan’ı, konuk olarak katıldığı TRT Haber’deki programda eski sevgilileriyle ilgili sorular çileden çıkarttı. Banttan çekilen ve 30 Ocak’da yayınlanacak olan programdan bu bölümlerin çıkartılmasını isteyen Sayan olumlu sonuç alamayınca TRT Haber’e avukatı aracılığıyla ihtarname gönderdi. 
Seda Sayan ile ilgili her şey
İddiaya göre olay şöyle gelişti: Seda Sayan TRT Haber’de Nuriye Akman’ın hazırlayıp sunduğu “Akılda Kalanlar” programına konuk olarak davet edildi. Sayan bu teklife “Eski sevgililerimle ilgili sorular sormayacaksınız, programa katılırım” diyerek olumlu yanıt verdi.


30 Ocak’ta yayınlanacak olan programın bant çekimlerinde Seda Sayan “Ben hiç nikahsız birliktelik yaşamadım hepsiyle evlendim” sözlerine Akman “Yapmayın tabii ki nikahsız birliktelikleriniz var, Mahsun Kırmızıgül ve Nihat Doğan var” diye karşılık verdi. Bunun üzerine Sayan “Onlarla da nişanlıydım” diyerek konuyu kapattı. Çekimler bittikten sonra Sayan menajeri vasıtasıyla bu bölümün banttan çıkarılmasını talep etti.


Yapımcının “Siz merak etmeyin, bu kısımları montajla atarız” sözleri üzerine ünlü şarkıcı TV dünyasından tanıdığı isimleri devreye soktu. Olumsuz yanıt alınca da soluğu avukatına talimat vermekte buldu. Medyaradar’ın haberine göre Seda Sayan’ın avukatı TRT’ye ihtarname göndererek yayın kasetlerinin kendilerine teslim edilmesini istedi. Konunun iletildiği TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ise, Nuriye Akman’ı arayarak “Programı yayınlayın” talimati verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin