'Seda Sayan adını söylediğim anda pişman oldum'

Oğuzhan Uğur, Hürriyet'ten Tülay Demir'in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Seda Sayan adını söylediğim anda pişman oldum'

'Babala' adlı kanalıyla sosyal medya fenomenleri arasına katılan Oğuzhan Uğur, Hürriyet'ten Tülay Demir'in sorularını yanıtladı.



Tülay DEMİR / HÜRRİYET



Youtube bir kuyudur düşen kolay çıkamaz



İtiraf edeyim, ben YouTube takipçisi değilim hâlâ... İnsanlar o mecraya nasıl dalıyor?



- Bazen bilinçli, bazen bilinçsiz.



Bilinçsiz takipçi nasıl olunuyor?



- Diyelim ki evinizde musluğunuz bozuldu, tamirci de bulamadınız. İlk olarak Google’a bakarsınız, onlar da size yazılı olarak anlatmaya çalışır sorunu. Ama YouTube’a sorununuzu yazdığınızda, o size musluğunuzun şurası bozulduysa şunu yapabilirsiniz diye bir video sunar.



Evde bir şeylerin bozulmasını mı bekleyeyim?



- Öyle olmuyor işte. Siz ilgilendiğiniz videoyu izlerken yan tarafta başka bir videoya takılıyor gözünüz, “Aaaa yeni bir ruj çıkmış”, hop ona dönüyorsunuz. Derken bir bakmışsınız kaybolmuşsunuz içinde. YouTube bir kuyudur, o kuyuya düştükten sonra çıkması kolay değildir.



Kanaldaki talk show’unda seçim öncesi Binali Yıldırım ile yaptığın röportaja denk gelmiştim. Bana göre cesur sorular da yönelttin ona...



- Aslında çok fazla insanı tatmin etmedi o sorular ama.



Ezhel ile ilgili soru mesela... Bana cesur geldi.



- Güzel şeyler de oldu sonrasında... Üç dört gün sonra çıktı cezaevinden.



Ama Seda Sayan’ı yaktın! “Seda Sayan, herkesin izlediği bir programda ‘Vururam Seni’ diye bir şarkı okuyor, bu insanları cinayete teşvik etmiyor da o çocuk şarkısının bazı yerlerinde belirli cümleler kullanınca uyuşturucuya mı teşvik ediyor?” diye sordun.



- Orada kendimi de yaktım resmen. Kendisi ünlü biri olduğu için ondan örnek verdim ama ismini söylediğim anda pişman oldum. Onun hedefine girmek gerçekten istemem.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin