Seda Akgül'den o iddialara yanıt: Zarf değişti ama mazruf hep aynı!

Ünlü sunucu, değiştiğini iddia edenlere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Seda Akgül'den o iddialara yanıt: Zarf değişti ama mazruf hep aynı!

Ünlü sunucu Seda Akgül, kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, değiştiğini iddia edenlere cevap verdi.



47 yaşındaki sunucu Seda Akgül, bir dönem hızlıca verdiği kilolarıyla gündeme gelmişti. Hızlı bir şekilde kilo vererek gözle görünür bir şekilde büyük değişim yaşayan Akgül, kendisinin kilo verdikten sonra değiştiğini iddia edenlere sosyal medya sayfası üzerinden bir paylaşım yaparak cevap verdi.



Seda Akgül, paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:



"Kadın zayıflayınca değişti diyenler... Bu resimler 10 yıl önce... Tv8’de ana haber sunarken... Bir de tombiş paylaşacağım... Zarf değişti ama mazruf aynı.. Hep kadındım... Hep sevdim kendimi... Takmayın kiloyu filan... Hepimiz ölünce zaten kemik kalıcaz ...  Can Yücel üstad der ki “Kaldır kadehi ey sevgili... Önce gelişine.. Sonra gidişine...Dibini bulunca gelmişine... geçmişine"



İşte, Seda Akgül'ün o paylaşımı:






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Kadın zayıflayınca değişti diyenler... Bu resimler 10 yıl önce... Tv8’de ana haber sunarken... Bir de tombiş paylaşacağım... Zarf değişti ama mazruf aynı.. Hep kadındım... Hep sevdim kendimi... Takmayın kiloyu filan... Hepimiz ölünce zaten kemik kalıcaz ...  Can Yücel üstad der ki “Kaldır kadehi ey sevgili... Önce gelişine.. Sonra gidişine...Dibini bulunca gelmişine... geçmişine 



Seda Akgül (@sedaakgul)'in paylaştığı bir gönderi (3 Ara, 2018, 3:30öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin