'Seçkin’le yeni bir şey yaşıyorum ve çok mutluyum'

Demet Özdemir, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Seçkin’le yeni bir şey yaşıyorum ve çok mutluyum'

Star TV'de yayınlanacak olan Erkenci Kuş dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Özdemir, Seçkin Özdemir ile ilişkise dair de açıklamalar yaptı.



Hakan GENCE / HÜRRİYET



Seçkin’le yeni bir şey yaşıyorum ve çok mutluyum



Romantik komedi dendiğinde artık akla siz geliyorsunuz. Türkiye’nin Meg Ryan, Sandra Bullock’u gibisiniz. Sıkılmadınız mı bu durumdan?



- Hayır, tam aksine. Elimde seyircinin henüz hiç görmediği o kadar çok şey var ki bu da benim adıma keyif verici. Zamanla her şeyi oynamak istiyorum. Daha 25 yaşımdayım, yeni yeni pişiyorum.



Yeni diziniz ‘Erkenci Kuş’... Nedir ‘erkenci kuş’un anlamı?



- Galapagos diye bir yer, orada da albatros diye bir kuş var. Fantastik, kanat çırpmadan kilometrelerce uçabilen, tekeşli bir kuş. Canlandırdığım ‘Sanem’ karakteri, biraz araştırıp o kuşa hayran oluyor. Hayali de Galapagos’a gidip onu görmek. Bu yüzden dizinin adı ‘Erkenci Kuş’.



Peki, dizi ne anlatıyor?



- ‘Sanem’in hayali yazar olmak. Ama şartlar ve hayatın getirdiği durumlar farklı. Ailesinin zoruyla kurumsal bir şirkette çalışmak zorunda kalıyor. Sahnelerdeki replikleri bir yana bırak, kızın o ortamda duruyor olması bile çok komik. Sonra da hayatının aşkıyla karşılaşıyor.



Hayat, oynadığınız romantik komediler kadar tozpembe mi?



- Değil. Ama hayatlarında zaten zorluklar olan insanlar, eğer bu türü izleyecekse projenin içinde drama dair hiçbir şey görmek istemiyor. Biz sadece hayatın romantik ve komedi yönlerini bir araya getiriyoruz.



Bu kadar romantik komedi sonrası çözdünüz mü aşkı?



- Benim için aşk, sohbet etmek, gülmek, tutku, küçük kıskançlıklar... Hepsi olmalı.



İki gün önce oyuncu Seçkin Özdemir’le birlikte olduğunuzu okuduk...



- Evet, birlikteyiz. Çok yeni bir şey yaşıyorum. Şu an çok mutluyum.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin