Seçkin Özdemir'in partneri değişti! Gülper Özdemir'in yerine kim geldi?

Star TV'nin yeni dizisi 'Ateşböceği' için hazırlıklar sürüyor...

Google Haberlere Abone ol
Seçkin Özdemir'in partneri değişti! Gülper Özdemir'in yerine kim geldi?

Yaz ekranı için çalışmalarına bütün hızıyla devam eden Star TV, Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolünü oynayacağı "Dolunay" dizisinin yanı sıra "Ateşböceği" adlı yeni bir dizi daha hazırlıyor.



Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın Medyapım'la çekeceği "Dolunay"ın hazırlıkları sürerken Mia Film imzalı "Ateşböceği" dizisinin ekibi bugün itibariyle sete çıktı.



Barış Yöş'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Boran adlı zengin bir avukat ile Aslı isimli taksi şoförünün aşkı beyazcama taşınacak. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu'nun kaleme aldığı dizide Boran rolü için Seçkin Özdemir'le el sıkışılmıştı. Onun fırtınalı bir aşk yaşayacağı taksi şoförü Aslı rolü için ise son olarak Kanal D'de ekrana gelen Dark Story şirketinin "Kara Yazı" dizisinde başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Gülper Özdemir'le anlaşılmıştı.



Seçkin Özdemir'in partneri değişti! Gülper Özdemir'in yerine kim geldi?



Ancak son anda "Ateşböceği" dizisinin başrol oyuncusu değişti. Dizideki diğer ana karakter rolü Nilay Deniz'in oldu. "Behzat Ç." dizisiyle ekran kariyeri başlayan güzel oyuncu, son olarak Ece Uslu ile başrolü paylaştığı FOX'taki "Dayan Yüreğim" dizisinde kamera karşısına geçmişti. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin