Şebnem Ferah 'Koridor' şarkısının videosunu yayınladı!

Pasaj Müzik etiketli, Nisan 2018 tarihli 'Parmak İzi' albümünde yer alan 'Koridor' şarkısının klibi yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Şebnem Ferah 'Koridor' şarkısının videosunu yayınladı!

Yayınladığı ilk albümü 'Kadın'dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Pasaj Müzik etiketli, Nisan 2018 tarihli 'Parmak İzi' albümünde yer alan 'Koridor' şarkısının videosunu yayınladı.





Şebnem Ferah, konserlerinde ilk günden beri dinleyicisi tarafından adeta bir marş gibi söylenen 'Koridor' şarkısına Ketche yönetmenliğinde klip çekti.



Dinleyicilerin uzunca bir süredir videosunu beklediği 'Koridor', güçlü sözleri, piyano ve yaylı ağırlıklı düzenlemesi ve etkileyici gitar solosu ile Şebnem Ferah diskografisinde başucu şarkılar arasında şimdiden yerini aldı.



Şebnem Ferah 'Koridor' şarkısının videosunu yayınladı!



Söz ve bestesi Şebnem Ferah’a ait 10 şarkının yer aldığı ‘Parmak İzi’ albüm kayıtları Babajim İstanbul stüdyolarında gerçekleştirildi. Albümde yer alan 9 şarkının düzenlemesi Şebnem Ferah, Ozan Tügen ve Tarkan Gözübüyük imzası taşırken, 'Kıramazsın' şarkısının düzenlemesi, Şebnem Ferah ve Demir Demirkan’a ait.



Albümün mixleri Murat Bulut, masteringi ise Evren Göknar tarafından Los Angeles Capitol stüdyolarında yapıldı.



'Parmak İzi'nin kayıtlarında, akustik gitarları da çalan Şebnem Ferah’a müzisyen  arkadaşları Ozan Tügen (klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (gitar, bas gitar), Demir Demirkan (gitar, akustik gitar) eşlik etti.



Şebnem Ferah 'Koridor' şarkısının videosunu yayınladı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin