'Şebnem Bozoklu o görüntüleri sildirtti'

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, 55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali’nde yaşanan ilginç bir olayı aktardı.

Google Haberlere Abone ol
'Şebnem Bozoklu o görüntüleri sildirtti'

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, Ferzan Öztepek söyleşisine konuk oldu.



Çıkışta Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Şebnem Bozoklu’ya mikrofon uzattı ve Antalya Film Festivali’nde Ulusal Yarışma’nın iptal edilmesi hakkındaki görüşünü sordu. Öğrencilerin sorusunun ardından çok sinirlenen Bozoklu, çok sert tepki gösterdi.



O anları Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu kaleme aldı.



Ali Eyüboğlu'nun, "Şebnem Bozoklu görüntüyü sildirtti" başlıklı yazısı şöyle:



"Ferzan Özpetek söyleşisine konuk olan oyuncu Şebnem Bozoklu, etkinlikten sonra kulise geçti. Bir müddet sonra annesinin geldiğini öğrenen oyuncu, menajeri ve güvenlik görevlileriyle dışarı çıktı.



Oyuncuyu kapıda, Akdeniz Üniversitesi’nden festivale akredite öğrenciler bekliyordu. Festival boyunca ünlülerle kültür-sanat söyleşileri yapan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Bozoklu’ya mikrofon uzattı ve Antalya Film Festivali’nde Ulusal Yarışma’nın iptal edilmesi hakkındaki görüşünü sordu.



Oyuncu, annesiyle kucaklaşmak üzere olduğu bir anda öğrencilerin soru sormasına mı, yoksa soruya mı bozuldu bilinmez, acayip tepki gösterdi. Sinirleri bozulan ve ağlamaklı olan Bozoklu’yu mikrofonu tutan öğrencinin özür dilemesi bile yatıştırmadı. Küçük bir olay büyüyünce, araya festival yetkilileri girdi.



Öğrenciler, çekilen görüntüleri silmekle kalmayıp, görevlilerin talebi üzerine şayet ellerinde Bozoklu’ya dair görüntü kalmışsa, onu yayınlamayacaklarına dair yazılı taahhüt verdi. Bulunan bu ilginç çözümden sonra annesine ve çantasına kavuşan Bozoklu, minibüsle AKM’den ayrılıp, otele geçti."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin