'Saygı duymuyorum' dedi ve gazeteyi yırtıp çöpe attı!

AKP'den istifa eden Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, Meclis'te yaptığı basın toplantısında Star gazetesini sert bir dille eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Saygı duymuyorum' dedi ve gazeteyi yırtıp çöpe attı!

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, iktidara yakın gazetelerden Star’da çıkan, ‘İdris Bal’ın darbe hazırlığı deşifre oldu’ şeklindeki haberi yalanladı.



Haberde, İdris Bal’ın, 17 Aralık’tan 4 ay önce STK temsilcileriyle bir araya gelerek, “Hükümetin sonu yaklaştı. Erdoğan bırakmazsa, uluslararası güçler tarafından öldürülebilir” dediği aktarılmıştı.



Haberin kaynağı ise söz konusu toplantıya katıldığı ileri sürülen Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın olarak gösterilmişti. İdris Bal’ın söz konusu habere tepkisi çok sert oldu. Meclis’te düzenlediği basın toplantısında konuşan Bal, haberi yalanladı. Bağımsız vekil, “Haberin gerçek dışı olduğu, iddia edildiği gibi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde konu ile ilgili hakkımda açılmış herhangi bir dosya olmadığından bellidir. Avukatım aracılığıyla gerekli adımları atıyorum. Emirle, talimatla manşet atan gazete, ‘Sana kim söyledi İdris Efendi?’ demiş ve altına bazı iddiaları sıralamış. Öncelikle ben bu gazeteye saygı duymuyorum. Bu zihniyeti ve bu gazeteyi yırtıp çöpe atıyorum. İnşallah bu zihniyeti milletimiz çöpe atacaktır. Çöpe atılması gereken hastalıklı bir zihniyettir bu” ifadeleriyle tepki gösterdi. (Cihan)



Star gazetesi dün, aşağıdaki manşetle çıkmıştı:



'Saygı duymuyorum' dedi ve gazeteyi yırtıp çöpe attı!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin