SAYDAM PR'DAN BÜYÜK KOPUŞUN PERDE ARKASI

Saydam PR'dan 1 Ağustos itibariyle 6 arkadaşıyla birlikte ayrılarak "Manifesto İletişim Danışmanlığı ve Etkinlik Hizmetleri" adlı şirketi kuran Ozan Özkan, ayrılma kararının altında yatan sebepleri açıkladı...

Google Haberlere Abone ol
SAYDAM PR'DAN BÜYÜK KOPUŞUN PERDE ARKASI

Ozan Özkan ayrılma nedenlerini şöyle sıraladı:


"Ayrılma kararımın altında yatan sebep, 5 yılı Genel Müdürlük olmak üzere toplam 8 yıllık Bersay deneyiminin ardından, olgunluk dönemimizde artık kendi yolumuzu tayin etmemiz gerektiğini düşünmemdi.


Yönetim Kurulu Başkanı’mız Sayın Ali Saydam ile görüşüp benim için okul niteliğindeki şirketimizden mezun olabilmek için icazet istedim. Yenilikleri her zaman destekleyen Ali Bey bana ve benimle yola devam etmek isteyen 6 arkadaşıma yeni bir oluşum kurabilmemiz için izin verdi."


Bersay İletişimden ayrılırken bazı müşterileri de yeni oluşuma davet ettiklerini belirten Ozan Özkan bu konuda ise şöyle bir açıklamada bulundu:


"Yine Ali Bey’in rızasını alarak hizmet verdiğimiz müşterilerimizden kendimize yakın hissettiğimiz bazılarını yeni oluşuma davet ettik. Sonuçta seçkin çalışanlar ve müşterilerle Manifesto’yu kurduk. Ve benimle birlikte gelen tüm arkadaşlarımı şirkete ortak ettim.


Hikayemizi dinledikten sonra Manifesto ismini bize, uzun yıllar İzzet Çapa'nın konsept danışmanlığını yapan ve şu anda meta reklam ajans başkan yardımcısı olan Göktuğ Güngör önerdi. Latincede "manus" el, "festo" ise basmak kelimelerinden türeyen Manifesto yani el basmak, günümüzde toplumsal bir hareket neticesinde savların ifadesi, bildirge ve deklarasyon anlamlarında kullanılıyor.


İçimize çok sinen bu ismi ortakların tam mutabakatıyla yeni şirketimize verdik. Yani diğer bir deyişle halkla ilişkiler sektörünün Manifesto’su olduk. Gamze Nalan Koçer, Selin Bozkurt, Gürsu Bahar Ünal, Ozan Öcal, Engin Turan, Gökay Süer benimle birlikte Manifesto’nun kurucu ortakları oldular."


MANİFESTO NE YAPACAK, NASIL FARKLILAŞACAK?


İletişim Danışmanlığı ve Etkinlik Yönetimi hizmetleri verecek olan Manifesto, Kuzey Irak'tan Endonezya'ya Dubai’den İtalya'ya, Kazakistan'dan Almanya'ya geniş bir coğrafyada etkinlik yönetimi konusunda gelişimini sürdürmeyi hedefliyor. Kuzey Irak önemli bir destinasyon olduğunu kaydeden Özkan, bölgedeki gerek siyaset gerekse medya çevrelerinden önemli dostlukları olduğunu ve son üç ay içinde bölgede yaptıkları PR ve Etkinlik çalışmalarının oldukça sükse yaptığını kaydetti.


(MediaCat Online)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin