Savcı Zekeriya Öz'ün 7 milyon liralık selfiesi sosyal medyayı salladı

Zekeriya Öz, yurtdışına çıktıktan sonra ilk kez sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Savcı Zekeriya Öz'ün 7 milyon liralık selfiesi sosyal medyayı salladı

Ergenekon davasının eski savcılarından Zekeriya Öz, yurtdışına çıktıktan sonra ilk kez sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Eski savcı Zekeriya Öz hakkında geçtiğimiz Ağustos ayında yakalama kararı çıkarılmıştı.



Öz’ün bu kararın hemen öncesinde önce Ermenistan’a oradan da Almanya ’ya gittiği ortaya çıkmıştı. O günden bu yana yurtdışında olan Zekeriya Öz ilk kez sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı.



Ne zaman  ve nerde çekildiği bilinmeyen fotoğrafta Zekeriya Öz’ün yaklaşık 7 milyon lira değerinde Bugatti Veyron marka bir otomobilin önünde olduğu görülüyor.



Savcı Zekeriya Öz'ün 7 milyon liralık selfiesi sosyal medyayı salladıFotoğraf sosyal medyada kısa süre içinde çok sayıda yorum alarak kullanıcılar tarafından paylaşıldı.



İşte o yorumlar:

Mirgün Cabas: "bu şuursuzun peşine takılıp yaptığı her şeye kefil olanlar düşünsün. adam kaçak olmanın adabını bile bilmiyor.. "



Mehmet Ali Çelebi: "Kararttığın hayatlar bu ışıltılı hayat için miydi Zekeriya Öz! "



Fuat Uğur: "Zekeriya Öz Nazlı hanımı kayak yapmaya ve kartopu oynamaya çağırıyor. Bonus olarak da 7 milyonluk Bugatti Veyron'uyla gezdirecekmiş."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin