Şarkıcı Tuğba Özay'dan şok çıkış: 30 yıllık CHP'lileri sol'ladım

CHP’den önseçimlere katılan Tuğba Özay, “20 günlük çalışmayla 30 yıldır CHP’nin içinde olan isimleri geride bıraktım” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Tuğba Özay'dan şok çıkış: 30 yıllık CHP'lileri sol'ladım

Bir dönemin ünlü mankeni  şarkıcı Tuğba Özay, Burçin Atılgan’ın sunduğu Planet Mutfak TV’de yayınlanan Mutfakta Star Var programına konuk oldu. Özay, program boyunca bir yandan yemek yaptı bir yandan da siyaset macerasını anlattı.



Şarkıcı Tuğba Özay'dan şok çıkış: 30 yıllık CHP'lileri sol'ladımİstanbul 1. Bölge'de ön seçimlere girerek ve 5 bin 300 oy aldığını söyleyen Tuğba Özay “Bambaşka bir kulvarda tanınıyordum. Partinin içinde hiçbir tabanım yoktu. 20 günlük bir seçim çalışması yaptım, ama o 20 gün içinde 30 yıldır partinin içinde siyasetin içinde isimleri geride bıraktım. Bu da seçmenin bana güvendiğini gösterdi” diye konuştu.



HEDEF MECLİS



Siyasetin uzun soluklu bir süreç olduğunu belirten Özay,  “ Bundan sonraki gelecekle ilgili planlarımda siyaset tabii ki olacak kesinlikle. Mecliste görev almak istiyorum. Bir de zaten şöyle bir şey var.  Vatan millet için bir şeyler yapmak istiyorsan sabırlı davranacaksın. İlk deneyimimdi. Çok iyi bir çıkıştı“ dedi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin