Şarkıcı Sıla ifade verdi!

Sıla Gençoğlu, 'müşteki' sıfatıyla ifade verdi.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Sıla ifade verdi!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü bir hayranı hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında"müşteki" sıfatıyla ifade verdi.



Anadolu Adalet Sarayına avukatı Rezan Epözdemir ile gelen şarkıcı Sıla Gençoğlu, soruşturmayı yürüten savcılıkça "müşteki" sıfatıyla ifadesine başvuruldu.



Gençoğlu ifadesinde, 17 Mayıs'ta sahilde yürüyüş yaparken bir kişinin kolunu çektiğini belirterek, şunları kaydetti:



"Baktığımda açık kimliğini bilmediğim kişinin beni sürekli rahatsız ettiği için fotoğrafını gördüğüm kişi olduğunu anladım. Kolumdan çekip bana tanıyormuş gibi Sıla demek suretiyle ismimle hitap etti. Ben 'Beyefendi ben sizi tanımıyorum, kolumu bırakır mısınız.' dedim. Kolumu kurtarıp yürümeye devam ettim. Tekrar peşimden gelip kolumu çekti. Ben hızla uzaklaştım. Bu esnada şoförümü ve korumamı aradım. Olayın meydana gelişini onlar görmediler ancak daha önce bu kişinin beni rahatsız ettiğini bilmekteler. Tacizlerini artırınca rahatsız oldum. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum."



Hayranının kendisini rahatsız ettiğini ileri süren Sıla, ifadesinde şüpheli hakkında uzaklaştırma talebinde de bulundu. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin