Şarkıcı Orhan Ölmez: Abiler 'Git FETÖ'nün elini öp' derlerdi

Şarkıcı Orhan Ölmez, sanat camiasında yaşanan FETÖ gerçeğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Orhan Ölmez: Abiler 'Git FETÖ'nün elini öp' derlerdi

15 Temmuz'da ülkemizde yaşanan darbe girişiminin sorumlusu olan Fethullah Gülen'in kirli oyunları çıkmaya devam ediyor. Şarkıcı Orhan Ölmez, sanat camiasında yaşanan FETÖ gerçeğini açıkladı.



'Git FETÖ'nün elini öp' derlerdi



Yaratılan algıdan dolayı müzik camiasından birçok ismin Gülen'in elini öpmeye gittiğini de belirten Ölmez "Ben duamı ederim, ibadetimi yaparım, başka kimseye ihtiyacım yok" dedi. Ölmez, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi:

'Müzik camiasında da abiler var. İlk albümüm çıktıktan sonra beni de çağırdılar, 'Gel, FETÖ'nün elini öp. Ne kaybedersin, duasını al' dediler, beni 'Konserlerin artar' diye kandırmaya çalıştılar.Öyle bir algı yaratılmıştı o dönemler ama ben istemedim; 'Ben duamı ederim, ibadetimi yaparım, başka kimseye ihtiyacım yok' dedim. 'Falan abi bir üflesin' dürtüsüyle bizim camiadaki sanatçılar arasından da gidenler olmuştur. Benim öyle psikolojik telkinlere ihtiyacım olmadı. Daha hırslı bir adam olsaydım, 'Gidip elini öpeyim' derdim. Hedefleri yüksek tutan biri olsaydım, belki her kapıyı çalardım.'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin