Şarkıcı Hatice ile ünlü modacı arasında gerilim artıyor!

Muammer Ketenci ve defilesinde yer verdiği şarkıcı Hatice arasında polemik kızışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Hatice ile ünlü modacı arasında gerilim artıyor!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defilede podyuma çıkmış ve kalçasını göstererek olay yaratmıştı.



Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice'yi podyuma çıkaran Muarrem Ketenci de "Bu hareketi yapacağından haberim yoktu" demişti. Hatice ise, "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürdü.



Hatice'yi defilesinde podyuma çıkaran Muammer Ketenci sessizliğini Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına bozdu.



Muarrem Ketenci şunları söyledi:



"Hatice kıyafeti açmak istediği söyledi, 'Seni öldürürüm, sakın' dedim. Hatice'ye asla izin vermedim. Ben resmen kullanıldım. Yazıklar olsun. Hatice'nin yaptığı üçkağıtçılık. Elbiseye 20 bin TL veren oldu. Sezon sonu satarım dedi. Hatice'yi bir daha asla defileye çıkarmam.



Bana 'sakın röportaj verme Muammer bizim üzerimizden prim yapıyorlar' dedi. Sonra bir baktım Hatice röportaj vermiş ve beni yalancı çıkarmaya çalışıyor."



Muammer Kentenci'nin açıklamalarının ardından Hatice; "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum. Madem öyle bu elbiseyi neden iş yerinin vitrinine astın" sözleriyle kendini savundu.



Şarkıcı Hatice ile ünlü modacı arasında gerilim artıyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin