Şarkıcı Güliz Ayla ölümden döndüğünü açıkladı!

Emre Saygı’nın sunduğu Hadi Be’nin konuğu olan Güliz Ayla, iddialı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Güliz Ayla ölümden döndüğünü açıkladı!

Boyu uzun olmasına rağmen dinleyicilerinin kendisini kısa boylu sandığını söyleyen Güliz Ayla, “Benim boyumun kısa olduğunu düşünüyormuş herkes. 1.74 boyum. Daha ne kadar uzun olabilirim?” dedi. Şarkıcı, bir izleyicinin sorusu üzerine de 40 numara ayakkabı giydiğini söyledi.



Dinleyicilerinin genelde kendisini İzmirli zannettiğini anlatan ünlü şarkıcı, Samsunlu olduğunu söyledi: “Bunu çok söyleyen var. ‘İzmirlilere benziyorsun' diyorlar. Çünkü İzmirliler genelde sarışın, mavi gözlü, açık tenli oluyor. Samsun'un kızları güzeldir bir kere. Benim çok Samsunlu arkadaşım var, çok güzel hepsi.”



Şarkıcı Güliz Ayla ölümden döndüğünü açıkladı!



OLMAZSA OLMAZ’IN BU KADAR PATLAMASINI BEKLEMİYORDUM



‘Olmazsa Olmaz’ şarkısının gördüğü büyük ilgi hakkında konuşan Güliz Ayla, “Bu kadar patlamasını beklemiyordum. Şarkı başka bir şey yakaladı gerçekten. Samimi geldi bence insanlara. Klibi de öyle, sözleri de öyle” dedi. Şarkıcı, lise yıllarında çok zayıf olduğu için arkadaşlarının kendisine ‘Safinaz' lakabını taktıklarını belirtirken, bir süre vokal öğretmenliği yaptığını açıkladı.



Hollandalı şarkıcı Anouk'a hayran olduğunu söyleyen Güliz Ayla, düet yapma istediği kişinin kim olduğu sorusuna da Anouk yanıtını verdi. Genç isim, “Arkadaşlarına sorsak senin için ne derler?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Deli derler kesin. Deli ve dobra derler. Bazen patavatsızım. Kimin yanında ne konuşacağımı çok bilmiyorum. Pot kırdığım çok oluyor.”



ÖLÜMDEN DÖNDÜM



Çocukluk yıllarında ölümden döndüğünü anlatan Güliz Ayla, “Çok küçükken ölümden döndüm. İki kere kalbim durmuş. Bir hastalık geçirdim. Tip 1 diyabetliyim ben. Onun ilk teşhis konulma aşamasında iki kere kalbim durmuş. Komalık gitmişim hastaneye. Kalbimi masajla çalıştırmışlar” açıklamasını yaptı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin