Şarkıcı Göksel'den yıllar sonra gelen itiraf!

Şarkıcı Göksel, 2001 yılında 'Körebe' albümünde yer alan 'Parıl Parıl' şarkısını 2003-2007 yılları arasında evli kaldığı eski müzisyen eşi Alper Erinç'e yazdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Göksel'den yıllar sonra gelen itiraf!

Göksel, 2007 yılında beş yıl evli kaldığı müzisyen eşi Alper Erinç’ten şiddetli geçimsizlik nedeniyle tel celsede boşanmıştı…



'O şarkıyı eski eşime yazdım' diyen Göksel'in eski eşi kim? İşte detaylar...



'PARIL PARIL' ŞARKISINI…



Şarkıcı 2001 yılında 'Körebe' albümünde yer alan 'Parıl Parıl' şarkısını 2003-2007 yılları arasında evli kaldığı eski müzisyen eşi Alper Erinç'e yazdığını söyledi. Sanatçı, eserin 2000 yılında stüdyoda birlikte çalıştığı eski eşini görünce ortaya çıktığını belirtti.



Şarkıların buğulu sesi Göksel, 2007 yılında beş yıllık müzisyen eşi Alper Erinç'ten şiddetli geçimsizlik nedeniyle tel celsede boşanmıştı.



'HİÇ KOLAY OLMADI'



Eşinden fikren ve ruhen anlaşamadığı için boşanan popçu ayrılığın ardından, 'Alper, benim hayattaki eşim, ayrıca müzikal eşim gibiydi. O ayrılık hiç kolay olmadı.



Fakat Alper'den önce de albümlerim vardı benim. Hayatta yapmaktan en keyif aldığım şey müzik. Bir şekilde yoluma devam edecektim.



Bu sefer Ozan Çolakoğlu'yla çalıştım. Bana aslında biraz yalnızlık iyi geldi. Kendi üretimimi etkilediğini düşünüyorum.Biz Alper'le çok güzel şeyler yaptık, uzun müzikal kimliğimi oluşturdu o albümler ama dördüncüsünden sonra artık değişikliğe de ihtiyacım vardı' diye konuşmuştu.



 



 



 


Etiketler göksel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin