Şarkıcı Ayhan Aşan’ın kızı Büşra Aşan isyan etti!

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu programda ünlü şarkıcı Ayhan Aşan'ın kızı Büşra babasına çeşitli suçlamalar yöneltti.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Ayhan Aşan’ın kızı Büşra Aşan isyan etti!

Ayhan Aşan’ın kızı Büşra Aşan isyan etti!Ayhan Aşan’ın kızı Büşra Aşan isyan etti! Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu programda ünlü şarkıcı Ayhan Aşan'ın kızı Büşra babasına çeşitli suçlamalar yöneltti.



Babasıyla kopuk bir ilişkisi olduğunu söyleyen Büşra, Ayhan Aşan’ın kendilerini arayıp sormadığını anlattı, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Seda Sayan, canlı yayında Ayhan Aşan’a seslendi. “Bu insanları ben evlerinden çıkarıp yayına getirmiyorum, onlar bize ulaşıyor, dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bana niye kızıyorsunuz?” diye konuştu.



“BABAMIN BENDE NUMARASI YOK”



Otizmli abisinin babasına daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Büşra’nın “Babamın bende cep telefonu yok, ben babama ulaşamıyorum, belki siz ulaşabilirsiniz” sözleri program sunucularu Seda Sayan ve Uğur Arslan’ı şaşırttı.



SEDA SAYAN: EVLERİNDEN ÇIKARTIP GETİRMİYORUM



Canlı yayında Ayhan Aşan’a seslenen Seda Sayan “Bu insanları ben evlerinden çıkarıp yayına getirmiyorum, onlar bize ulaşıyor, dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bana niye kızıyorsunuz?” diye konuştu.



İDDİALARI AVUKATIYLA YALANLADI



Canlı yayına bağlanan Ayhan Aşan’ın avukatı ise iddiaları yalanlayarak şunları söyledi: ‘Ayhan Bey, 18 yaşına kadar nafakasını ödemiştir. Ayhan Bey bir ev almıştır, ancak Selma Hanım mal kaçırarak bu evi bir önceki evliliğinden olan Uğur isimli oğluna vermiştir. ‘


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin