Saray saatçisinden Star TV dizisine özel izin

'Reaksiyon' dizisindeki tamir sahnesi alınan özel izinlerle çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Saray saatçisinden Star TV dizisine özel izin

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Nehir Edoğan, Selen Soder ve Yurdaer Okur'un yer aldığı 'Reaksiyon' dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan bölümünde Yurdaer Okur’un canlandırdığı İstihbarat Başkanı Gürkan Erman, saat tamir edeceği bir sahneyle ekranda olacak.



Bu sahne çok özel bir izinle, özel bir atölyede çekildi.



Çekimler özel izinle üç kuşak boyunca Abdülhamit’in saray saatçisi olarak çalışan Alman Meyer Ailesi’nin son kuşak temsilcisi Wolfgang Meyer’in yetiştirdiği, antika saat tamir ustası Recep Gürgen’in Beyoğlu’ndaki atölyesinde yapıldı.



5. bölümde bir saati tamir ederken ekrana gelecek olan Gürkan Erman aslında bu sahne ile istihbarat çalışanlarının en önemli özelliği olan isimsizliğe özel bir vurgu yapacak.



Tarihte ve bugün bir saati tamir eden ustanın saati yapan kadar emek sarf ettiği kabul edilir. Buna rağmen saat tamir ustaları hiç bir zaman yaptıkları işe imza atamazlar ve emeklerinin daima şahitsiz kalmasına razır olurlar. İstihbarat’ta görev yapanlar için de bu aynı şekilde işler. Vatan için çalışırlar ama kimliklerini hiç bir zaman  ortaya koyamazlar.



Reaksiyon bu akşam saat 20:30'da Star TV'de..



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin