Sandık görevlisi Fuat Avni'yi şikayet etti!

Sivas'ta görevli sandık görevlisi Fuat Avni'nin iddialarını yargıya taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Sandık görevlisi Fuat Avni'yi şikayet etti!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, yarınki genel seçimde sandık başkanı olarak görev yapacak Bayram Gürbüz, Twitter'da kendisi hakkında gerçek dışı ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle 'fuatavni' hesabını kullanan kişi veya kişilerden şikayetçi oldu.



Suşehri İlçe Özel İdare Müdürlüğünde işçi statüsünde çalışan ve yarınki milletvekili genel seçiminde Yalnızbağlar Mahallesi'nde sandık başkanı olarak görev alacak Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitesinde "fuatavni" adlı hesaptan yarınki seçimler öncesinde bir liste paylaşıldığını belirterek, "Arkadaşım telefonla arayarak böyle bir listenin olduğunu ve bu listede ismimin de bulunduğunu söyledi. İnternetten listeye baktığımda oy hırsızlığı yapacağımızı yazmış" diye konuştu.



Söz konusu hesabı kullanan kişi veya kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu dile getiren Gürbüz, "Bu şahsı, bu konuyu ispata davet ediyorum. Böyle bir hırsızlıkla itham edilmem beni ve ailemi çok üzdü" ifadesini kullandı.



"Fuatavni" adlı hesabı kullanan kişi veya kişilerin bir an önce bulunmasını isteyen Gürbüz, "Bu şahsın bir an önce bulunmasını ve adli makamlara çıkarılmasını arzu ediyoruz çünkü bu insan memleketimize zarar veriyor, yüzlerce insana olmayan suçları isnat ediyor" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin