Sanat dünyasını yasa boğan ölüm!

Ünlü şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm!

Sanat dünyasını yasa boğan ölüm... Sezen Aksu'nun menajeri, şarkıcı Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu.



"Yaşar Gaga'nın ardından ünlü isimlerin mesajları..." Galerisine Göz At



Uzun bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlenen Yaşar Gaga, bir ara 'Şarkı Söylemek Lazım' isimli yarışmada jürilik de yapmıştı. 1997 yılında 'Betonova' isimli bir albüm çıkaran Gaga, 2017'de 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi.



Cenaze programı belli oldu



Ünlü yapımcı Polat Yağcı, Yaşar Gaga'nın cenazesinin yarın kaldırılacağını açıkladı:



"Sevgili Yaşar Gaga'nın cenazesi, yarın Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Ortaköy Mezarlığı'na defnedilecektir."



Yaşar Gaga kimdir?



Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun menajerliğini yaptı. Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu’nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin