Sanat dünyası yasta! Ayşen Gruda: O kadar üzgünüm ki...

Halit Akçatepe'nin vefatının ardından sanat dünyasından peş peşe açıklamalar geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sanat dünyası yasta! Ayşen Gruda: O kadar üzgünüm ki...

AYŞEN GRUDA:



Çok ani duydum. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Çok uzun yıllardır arkadaşım. Aynı evde oturduğum arkadaşımı kaybettim. Bu ekol yavaş yavaş bitiyor. Gençlere bu ekole dikkat etmelerini ve onlardan feyz almalarını rica ediyorum. Türk milletinin değerli bir ismiydi, başımız sağolsun.



MEHMET ALİ ERBİL:



Oyunculuğu, disiplini ondan feyz alarak öğrendim. Böyle bir sanatçıdan öğrendiğim her şey için inanılmaz mutluyum. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm. Türk halkı onun değerini biliyordu. Hepimizin başı sağolsun. Ertem Eğilmez'i de çok iyi biliyordum. Onlar yeri doldurulamayacak isimler. Türk ulusunun başı sağolsun.



SELDA ALKOR:



Halit'in benim kalbimde ayrı bir yeri var. Benim için çok özeldi. Maalesef gidiyor hepsi... Ben aramızdan ayrılan bu gibi isimlere ölmüş gözüyle bakamıyorum. Bazen içimden bir ses 'Şunu bir arayayım da, ne yapıyor sorayım' diyor. O kadar kabullenemiyorum ki, çok sevdiğimiz bir insandı. Nurlar içinde yatar inşallah…



HÜLYA KOÇYİĞİT:



Bütün sinema sevenler çok sarsıldık. Halit Abi kahkahalarıyla anımsayacağımız bir arkadaşımız. Çok önemli bir aktör. Türkiye'de herkesin sevgisini kazanmış, birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum bir insan. Ne yazık ki Türk sineması peşi peşine çok kan kaybediyor. Maalesef o çok sevdiğimiz filmlerin yönetmenleri, oyuncuları birer birer aramızdan ayrılıyor. Halit Akçatepe dünyasını değiştirdi ama aramızdan ayrılmadı. Daha nice nesiller onu tanıyarak büyüyecek. Halit Abi, hiçbir zaman hiçbir sıkıntısını paylaşmazdı. Kendi kendine sorunlarının üstesinden gelirdi. Yaşını sorduğumuzda hiçbir zaman kabul etmezdi. Hayat acımasız. Hiç ummadığınız anda alıyor sizi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin