Samsung Galaxy 6'lar artık daha renkli!

Topaz mavisi Galaxy S6 ve zümrüt yeşili Galaxy S6 edge tüketicilerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy 6'lar artık daha renkli!

Samsung Electronics, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in iki yeni renginin lansmanını yaptı.



10 Nisan'da küresel olarak lanse edilen ve halihazırda piyasada olan inci beyazı, safir siyahı ve altın platin renklerindeki telefonlara ek olarak, topaz mavisi Galaxy S6 ve zümrüt yeşili Galaxy S6 edge de Temmuz ayında tüketicilere sunulacak. 



Topaz Mavisi Galaxy S6



Topaz mavisi Galaxy S6, tamamen Galaxy S6'ya özgü olan tonuyla sahneye çıktı. Renk trendleri öngörülerinde bulunan birçok lider kuruluşa göre, 2015'in en popüler renkleri arasında mavi renk başı çekecek.



Dünyaca ünlü Britanyalı psikolog Dr. Donna Dawson bu renkle ilgili olarak şunları söyledi: "Topaz Mavisi Galaxy S6'yı seçen kişilerin daha özgüvenli, zor beğenen, seçici, duyarlı, detaycı ve sezgisel olma olasılığı yüksektir. Rengin 'parlaklığı' kendinden emin ve ne istediğini bilen insanları daha çok çekecektir." 



Zümrüt yeşili Galaxy S6 edge



Sadece Galaxy S6 edge için mevcut olan Samsung'un en yeni rengi Zümrüt Yeşiliyle iligisi ise Dawson, şunları söyledi: "Tercih ettikleri renk Yeşil olan insanlar genellikle dengeli, sadık, çalışkan, dürüst ve iyi niyetlidirler ve başkalarını önemserler. Son derece gelişmiş bir ahlak anlayışıyla iyi yurttaşlar olmaya çalışabilirler ve yalınlığı severler. 'Yeşil' ayrıca yeni hayatı ve yeni başlangıçları temsil eder ve çoğu zaman 'umut' ve yenilenmiş canlılık ve enerji için esin verir. Dostluğu ve başkalarıyla bağ kurmayı ifade eder. Yeşilin huzursuzluk duygusunu azalttığı da kanıtlanmıştır. İnsanlar bu nedenle stres düzeyleri yükseldiğinde çoğu zaman daha doğal ortamlara sığınmak için can atarlar. Galaxy S6 edge'in Zümrüt Yeşili rengi, derinliği ve parlaklığıyla yeşil olan her şeyin genel çekiciliğine bir derinlik kazandırır."



Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, küresel olarak 32/64/128GB depolama seçenekleriyle ve inci beyazı, safir siyahı, altın platin, topaz mavisi (sadece Galaxy S6 için) ve zümrüt zeşili (sadece Galaxy S6 edge için) renklerde satışa sunuluyor.


Etiketler renk telefon renk lansman
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin