'Sahte tıklama varsa, tek kişi üzerinden konuşmayalım...'

İlyas Yalçıntaş, Reynmen’le ilgili 'Sahte tıklanma' iddialarıyla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Sahte tıklama varsa, tek kişi üzerinden konuşmayalım...'

İlyas Yalçıntaş, bir AVM’de verdiği konser öncesi magazin muhabirlerinin Reynmen ile ilgili öne sürülen 'Sahte tıklanma' iddialarıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:



"Eğer söylendiği gibi bit sahte tıklama varsa, tek kişi üzerinden konuşmayalım, çok var bunları yapan. Tamamen kişilerin bireysel egoları ile alakalı. Neden insanlar şarkısının gerçek insanlar tarafından, organik insanlar tarafından reaksiyon almasını beklemez ki! Bunun tek nedeni kişisel ego ve bireysel gösteriş. Karakterle de alakalı, anne baba eğitimiyle de alakalı. Yetiştiriliş tarzınız ve bilinçaltı kompleksleriniz çok önemli!



You tube artık sahte tıklamalara çözüm buldu diye duymuştum, çözüm bulmadıysada artık müdahele edeceğini düşünüyorum. Belli bir para karşılığı sahte tıklamaları, izlenmeleri yapan şirketler olduğunu biliyoruz. Bunlar tamamen illüzyon, gerçekle bir ilgisi yok. Reynmen’le hiç tanışmadık, tanımıyorum kendisini belki de çok iyi bir arkadaşımızdır. Gösterdiğiniz verilere göre izlenmeden fazla beğeni olmuş, böyle şeyler varsa komik. İçinde bulunduğumuz sosyal medya döneminin kontrolsüzlüğü bu durum! Oraya koyduğunuz şarkı kitlelere dokunmuyorsa, kişilerin yüreklerine dokunmuyorsa, 1 milyar beğeni de satın alsanız, 1 milyar tıklama da yapsanız, insanlara konser yapamazsınız, dokunamazsınız, hiçbir şeye yaramaz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin