Şahan Gökbakar’ın Kayhan filminden ilk kareler

Kayhan, 9 Şubat'ta vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar’ın Kayhan filminden ilk kareler

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu Togan Gökbakar ile birlikte kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi Kayhan'dan ilk görüntüler yayınlandı.



"Kayhan filminden ilk kareler" Galerisine Göz At



Geçen yıl gösterime giren Recep İvedik 5 ile seyirci rekorunu kıran Şahan Gökbakar, televizyon programları yaptığı dönemde ekrana koyduğu bir başka karakter Kayhan ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gökbakar, filmin tanıtım afişini kişisel Instagram hesabından paylaşmıştı.



NTV'nin haberine göre; Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri beş hafta sürdü ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatan film, 9 Şubat 2018 tarihinde gösterime girecek. Şahan Gökbakar ayrıca geçen günlerde Instagram'ından yaptığı paylaşımda, bir sonraki projesinin Recep İvedik 6 olduğunu da duyurdu.



Şahan Gökbakar’ın Kayhan filminden ilk kareler



Şahan Gökbakar, kardeşi Togan ile senaryosunu yazdığı film için, “Kayhan yaptığım skeçler arasında en sevilen karakterlerden biriydi. Sinemadaki hikayesinde de herkesin ona çabucak ısınacağını düşünüyorum" diye konuştu.



37 yaşındaki oyuncu sözlerine şöyle devam etti: Kayhan aslında tüm masumiyetine ve temiz kalbine rağmen, kendisine haksızlık edildiğinde bunu kabullenemeyen insanları anlatıyor. O’na kötülük yapanlar için intikam planları hazırlasa da, diğer yandan, ‘arkadaşlık yemini’ ettiği dostunu da ölümüne savunuyor. O aslında bizler gibi... Hepimizin arzu ettiği, ‘Beşikten mezara kadar’ dostlukların adamı” şeklinde konuştu.



Şahan Gökbakar’ın Kayhan filminden ilk kareler - Resim : 2



Çekimlerinin tamamı İstanbul'da gerçekleştirilen ve beş haftada tamamlanan 'Kayhan'ın hikayesi ise şöyle:



Film, okulun geleneksel pilav gününe lise arkadaşlarını görmek için heyecanla gelen 'Kayhan'ın, kendisine hediye edilen 98 mezunları yıllığını görünce yaşadığı büyük şok ile başlıyor.

Lise yıllarından beri dost bildiği herkesin aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan, yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden atamayınca kahkaha ve komedi dolu bir intikam hikayesinin fitili ateşleniyor.

 






 


Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi (Oca 14, 2018 at 10:02öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin