Şahan Gökbakar'dan yeni rekor! Recep İvedik 5 ilk üç günde ne kadar izlendi?

16 Şubatta vizyona giren Recep İvedik 5 ile yeni bir rekora imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar'dan yeni rekor! Recep İvedik 5 ilk üç günde ne kadar izlendi?

Recep İvedik 4 filmi ile ‘Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi’ rekorunu eline geçiren Şahan Gökbakar, yeni bir rekora imza attı.



Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik 4’ filmi ile ilk hafta sonunda 1 milyon 641 bin 474 açılış rakamına ulaşarak, 'Türk sinema tarihinin en iyi açılış’ rakamını elde etmişti. Ünlü komedyen, 'Recep İvedik 5'le kendi rekorunu kırdı.



16 Şubat’ta Çamaşırhane Film yapımcılığında, Togan Gökbakar yönetmenliğinde vizyona giren 'Recep İvedik 5' filmi, hafta sonu toplam 1 milyon 890 bin 410 kişi tarafından izlendi. Böylece Gökbakar, ulaşılması güç yeni bir rekora imza attı.



Şahan Gökbakar rekor için teşekkür etti



Recep İvedik 5'in ilk 3 günde tüm zamanların en çok izlenen filmi olduktan sonra Şahan Gökbakar, instagram hesabından teşekkür etti. Gökbakar paylaşımına şu notu düştü:



"RECEP İVEDİK 5 Tüm zamanlar AÇILIŞ REKORU Bize yine tarih yazdırdınız! Türk sinemasına hayırlı olsun! Bizi yine açık ara zirveye layık gören seyircilerimize çok teşekkürler!!! Çok güldük bu hafta sonu. Beraberce yan yana bütün ülke kahkaha attık. Allah hepinizden razı olsun...Hepinizi çok seviyorum... NOT: şimdi bazıları iyi de 4 günde bu, 3 gün sayılır diyen olursa, rahat olsun perşembe hariç de REKOR kırıldı. 1.646.848cumacumartesipazar "



Şahan Gökbakar'dan yeni rekor! Recep İvedik 5 ilk üç günde ne kadar izlendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin