Sağlıklı Yaşam Trendleri Fuarı'nın ikincisi geliyor!

Türkel Fuarcılık A.Ş. "Sağlıklı Yaşam Trendleri Platformu Fuarı"nın ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sağlıklı Yaşam Trendleri Fuarı'nın ikincisi geliyor!

Türkiye’nin öncü fuar şirketlerinden Türkel Fuarcılık A.Ş. 22 – 25 Kasım 2018  tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde (ICC) Sağlıklı Yaşam Trendleri Platformu Fuarının ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor.



Sağlıklı Yaşam Tüketicisinin ihtiyaç ve tercihleri için ürün ve hizmet geliştiren ‘’Organik ve Sağlıklı Gıdadan, bitkisel ürün ve gıda takviyelerine, Fonksiyonel gıdadan, Organik Tekstile, Doğal ve sağlıklı kozmetikten, Mobil sağlık Aplikasyonlarına kadar  konusunda uzman birçok firmanın standlarının yanı sıra etkinlikleri ve workshoplarıyla katılacağı fuar 22/25 Kasım 2018 tarihleri arasında ziyaretçisiyle buluşacak.



Sağlıklı Yaşam Trendleri Platformu Proje Koordinatörü Seval Arslan;’ Sağlıklı yaşam tüketicisinin tercihleri, gıdadan temizliğe, konuttan turizme, temizlikten kişisel bakıma birçok sektördeki ürün ve hizmet tercihlerini etkilemeye başlamıştır. Dolayısıyla sağlıklı yaşam pazarının ve tüketicisinin daha iyi anlaşılması bu pazarda faaliyet gösteren ve göstermeyi planlayan işletmeler için önem taşımaktadır. Bu fuar sektördeki son trendleri ve inovasyonları yakalayabileceğiniz en önemli ve tek platform olacaktır’ dedi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin